+36 20 9188649
+36 20 9188649 - Hívható hétfőtől vasárnapig 0-24 óráig!

Autómentés 0-24

automentő

Autómentő csapatunk sokoldalú és minden igényt kielégítő szolgáltatást biztosít ügyfelei számára. Két új és két régebbi autómentővel rendelkezünk; ezeknek a gépjárműveknek köszönhetően minden esetben ideálisan megtervezhetjük a mentés folyamatát. Így minden alkalommal a legkedvezőbb árajánlatot tudjuk szavatolni ügyfeleink számára; nálunk az autómentés olcsón vehető igénybe.

Csapatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, legyen szó akár fővárosi, vidéki vagy külföldi autómentésről. A sárga angyal rendkívül gyors mentést szavatol Budapest, Pest megye, Vác, Dunakeszi, Gödöllő területén és az M3-as autópályán, de rövid határidővel dolgozunk a külföldről történő mentések során is.

Szakembereink minden autómentés alkalmával nagy hangsúlyt fektetnek a mentés biztonságára. Legyen szó balesetről vagy más technikai okból mozgásképtelenné vált járműről, csapatunk gyors és felelős munkát végez. Önnek nem kell attól tartania, hogy a gépkocsija szállítás közben sérül meg, így teljes nyugalommal bízhatja ránk az autó hazaszállítását. Szakembereink nagy rutinnal rendelkeznek, ami a mentés gyorsaságát és hatékonyságát növeli; kizárólag tapasztalt kollégákkal dolgozunk, akik jól ismerik a főváros, a megye és az ország útjait, így minden esetben megtalálják azt az útvonalat, ami a leggyorsabb mentést teszi lehetővé számukra.

A 0-24 Autómentés csapata segítséget nyújt az adminisztratív feladatok elvégzésében is, legyen szó akár a biztosítási vagy garanciális ügyek végzéséről. Gondosan kiállított dokumentumaink segítségével ezek az ügyek fennakadások nélkül lefolytathatók.

Autómentés külföldről? Igen!

Non stop autómentésAki sokat közlekedik autóval, a nagy számok törvénye alapján sajnos előbb-utóbb elakad valahol. Sajnos elég, ha csak valami meghibásodik a járműben és máris ott ragadtunk az út szélén, nem is beszélve arról, ha karambol ér bennünket. Ez különösen kellemetlen, ha külföldön történik meg, ahol nem ismerünk senkit, nem tudjuk, honnan kell segítséget hívni. Ha valaki nem ismeri a helyi viszonyokat, nehézkesen talál olyan autómentőt, aki kedvező feltételekkel tud a segítségére sietni. Nagyobb baj esetén az autó hazaszállítása is egy újabb megoldandó problémát jelenthet. Ilyen esetekben bátran hívjon minket!

Non-stop autómentéssel foglalkozó cégünk a lehető leghamarabb a helyszínre indul, még akkor is, ha Ön nem Magyarországon akadt el. Vállaljuk az autó hazaszállítását külföldről, gondosan ügyelve arra, hogy nehogy további sérüléseket szenvedhessen.

Ha autója műszaki hiba, esetleg karambol miatt elakadt, hívja bizalommal akár külföldről is non-stop autómentő cégünket!